Over ons

Met trots mag ik ein-de-lijk mijn eigen collectie wimpers presenteren. Al tijden was het een grote wens, als fanatieke drager van nep wimpers kon ik namelijk nooit de perfecte eyelashes vinden. Nadat het idee maanden in mijn hoofd rond spookte kwam er een moment dat ik dacht; Ik ga het gewoon doen! En maanden verder zijn we hier, eindelijk online!

Na tientallen lashes te hebben getest ben ik tot een collectie gekomen welke naar mijn mening echt perfect zijn, van basic en subtiel tot extreem en opvallend en daardoor voor ieder wat wils. Hierbij heb ik echt op alles proberen te letten. Het zijn lashes met het effect van ‘mink hair’ oftewel nertshaartjes. De haartjes van deze lashes glanzen niet en zien er heel mooi en fijntjes uit. Aan het uiteinde zijn ze wat dunner dan bij de aanzet, wat ze echt dat natuurlijke ‘real lash’ effect geeft. Het lijken net echte wimperhaartjes, maar dan langer en voller, net zoals wimper extensions, eigenlijk.

Wat ik niet geheel onbelangrijk vind aan deze lashes is dat ze alleen met het begin en einde zijn vastgeplakt aan het doosje, waardoor je ze gemakkelijk uit het doosje kunt verwijderen zonder de vorm van de wimpers te verpesten. Als je regelmatig lashes gebruikt ben je waarschijnlijk wel bekend met het probleem dat ze soms zo erg vastgeplakt zijn aan het doosje dat je ze helemaal uit hun vorm trekt wanneer je ze uit het doosje haalt, dat is natuurlijk super zonde!

En dan de plakstrip, zeer belangrijk om hier goed op te letten wanneer je nepwimpers aanschaft. Is de band té dun en té flexibel, dan plakt hij niet zo lekker vast omdat hij te bewegelijk is. Is de band té breed en té dik, dan is hij moeilijk te manoeuvreren in de vorm van je oog en bestaat er een grotere kans op loslaten. De plakstrip van deze lashes is precies goed; niet te dun, niet te dik, niet te flexibel, maar ook zeker niet te stevig.

Deze 3D Lashes zijn luxe en gemaakt van echt haar. Ze kosten €16,95 per set. Ze zijn natuurlijk herbruikbaar (als je er voorzichtig mee omgaat kunnen ze minstens 20 keer opnieuw gebruikt worden) en worden geleverd in een luxe bewaardoosje. Met dit doosje kun je ze makkelijk bewaren en neem je ze overal probleemloos mee naartoe.

MIA Amsterdam is gevestigd in Nederland en alle producten worden vanuit Nederland wereldwijd verzonden. Binnen Nederland is de verzending kosteloos. Voor internationaal verzenden proberen wij de kosten zo laag mogelijk te houden. Als je pakketje binnen Nederland verzonden moet worden is de kans groot dat je het de volgende werkdag in huis hebt. Binnen Europa duurt dit gemiddeld 2 tot 3 werkdagen en buiten Europa maximaal één week.